De verkiezing

Het tweejaarlijkse gala-event van Automotive is een begrip in de autobranche. Honderd topmanagers uit de automotive en hun partner zijn dan, uitgedost in galakleding, aanwezig tijdens de uitreiking van de meest prestigieuze managementprijs in de autobranche: de Automotive Manager van het Jaar Award. Een chic diner, dat wordt afgesloten met een feest dat tot in de vroege uurtjes doorgaat.

We durven het best hardop te zeggen: er is geen prijs in de autobranche die zoveel aanzien geniet. Dat is mede te danken aan de strenge selectieprocedure en de daaropvolgende assessments van organisatiepartners KPMG en Heiwegen Consultancy. En aan de juryleden, waaronder voormalig winnaars, die de finalisten stevig aan de tand voelen. Maar het begint natuurlijk allemaal met de ondernemers in de branche zelf, met hun creativiteit en innovatiekracht.

Company of the Year en Talent of the Year
Omdat de voorgaande winnaars allen benadrukten dat ze zonder het hele team nooit zo’n prestatie hadden kunnen neerzetten, heet de verkiezing vanaf 2016: Automotive Company of the Year. Of beter gezegd: Innovam-RDC Automotive Company of the Year. Want het evenement dankt zijn bestaan mede aan deze trouwe sponsorpartners die, net als vakblad Automotive, goed ondernemerschap willen stimuleren. Ook nieuw dit jaar is de verkiezing Innovam-RDC Automotive Talent of the Year, voor meest talentvolle manager.